OPEN DAG ZAANSTAD – ZATERDAG 14 SEP

Het seizoen is nog maar net begonnen en het eerste hoogtepunt komt er al aan: onze jaarlijkse opening van het seizoen,  Zaanstad-dag. Op 14 september vanaf 9 uur gaan we los en bijna alle teams van zowel jeugd als senioren zullen op die dag acte de presence geven.

De opendag-commissie is de afgelopen tijd weer heel hard aan het werk geweest met het wedstrijdprogramma en alles wat er om heen nog gaat plaatsvinden:

• Onder de bezielende leiding van Max Steenbergen is er een instuiftraining, waar alle CMV jeugd aan mee kan doen. We zijn ook op zoek naar nieuwe leden, dus nodig allemaal je vriendje of vriendinnetje uit om mee te doen. Ook voor kinderen die nog niet eerder hebben gevolleybald, is de training interessant. Zij kunnen zich vanaf 10.45 uur aanmelden bij de ingang van de Koog. Iedereen is van harte welkom.
  • Volleybalschoenen nodig? Banne Sports staat er zoals elk jaar weer met een hele collectie schoenen om te passen, je krijgt direct deskundig advies en korting omdat je bij Zaanstad speelt.
  • Volleybaldirect staat er met de nieuwe Zaanstad-collectie met volleybalkleding. Op Zaanstad-dag is er voldoende paskleding beschikbaar. Om nu al vast een druk te krijgen: kijk op volleybaldirect.nl/volleybal-clubcollectie-zaanstad en gebruik de code ‘ZAANSTAD2014’ voor korting op de clubkleding als je gaat bestellen.
  • Ook is er dit jaar weer een buffet. Tot en met 10 september kun je je inschrijven, door een mailtje te sturen naar zaanstadopendag@gmail.com zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen!
  • Na de wedstrijd van Heren 1 is er een pubquiz, aanvang ongeveer 22:30. Op de dag zelf zal er een inschrijfformulier hangen bij de ingang van de kantine! Maak je eigen team en doe gezellig mee.

Let op: om alles goed te laten draaien, hebben we met name in onze eigen kantine veel hulp nodig. Dus kijk in het barschema goed hoe laat je achter de bar verwacht wordt!

Tot ziens op 14 september in De Koog!