Open Dag op 17 september

foto voor open dag

Beste leden,

In het najaar zal opnieuw de Open Dag plaatsvinden, deze zal er echter heel anders uit gaan zien dan de afgelopen jaren. Ten eerste zal dit de eerste keer zijn dat we allemaal een wedstrijd kunnen gaan spelen in het nieuwe topsportcentrum en daarnaast bestaat de vereniging in juni 25 jaar en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Dus zet allemaal de datum in je agenda en begin vast na te denken over een tegenstander etc. De Open Dag-commissie en de feestcommissie zullen nauw samenwerken dit jaar en zullen jullie gedurende de zomer op de hoogte houden van wat er allemaal gaat gebeuren.

Als er vragen/leuke ideeën/opmerkingen zijn kunnen jullie een mail sturen naar zaanstadopendag@gmail.com of feestcommissiezaanstad@hotmail.com.

Groetjes,

De Open Dag-commissie en de Feestcommissie