Oliebollentoernooi op 5 januari: zeg het voort!

Lieve leden,

Allereerst sorry voor de late aankondiging!

Het nieuwe jaar staat alweer bijna om de hoek. Dat betekent natuurlijk dat het Jopie van der Veekens Oliebollen toernooi eraan komt!

Zoek snel je team bij elkaar en schrijf je in door een mail te sturen naar lemstra.nynke@gmail.com. Vermeld in de mail je teamnaam en niveau (laag/midden/hoog) en kom gezellig meedoen aan het toernooi. De overwinning levert zoals altijd de felbegeerde bittergarnituur op.

Belangrijke informatie:
Aanvangstijd 12:00 uur
Begin toernooi: 13:00 uur
Datum: Zondag 5 Januari 2020
Locatie: Topsportcentrum de Koog

Vergeet niet om een leuk cadeautje/leuke cadeautjes mee te nemen voor de Tombola.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar, dus als je ons wil helpen (al is het een uurtje) horen we het graag. Ook Heren 1 speelt een officiële wedstrijd die dag, dus we kunnen alle hulp goed gebruiken!

Groetjes,

de organisatie