NOJK 2017

nojkOp zaterdag 7 januari vindt de eerste ronde plaats van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Bijna 500 jongens- en meisjesteams in verschillende leeftijdscategorieën spelen in 29 sporthallen de hele dag wedstrijden om zich te plaatsen voor de halve finales.

Zaanstad is vertegenwoordigd met de volgende teams:

Jongens A – Houtrust, Den Haag – wedstrijdprogramma

Meisjes A – Houtrust, Den Haag – wedstrijdprogramma

Meisjes B – Sport aan Zee, Julianadorp – wedstrijdprogramma

Meisjes C  – Harenkarspelhal, Tuitjenhorn – wedstrijdprogramma

Meisjes CMV – De Kruisboog, Houten – wedstrijdprogramma

Het jongens-team CMV is de eerste ronde vrij en speelt op zaterdag een voorbereidingstoernooi tegen de jongens van Huizen, Kalinko, Dynamo Apeldoorn, Next Volley en Taurus. De wedstrijden beginnen om 10.30 in Zaanlands West.

Alle teams heel veel plezier en succes!

Update zat 10.45: Geen onnodig risico genomen door @ZaanstadVolley . #nojk teams blijven thuis. Behalve jongens A die met de trein zijn gegaan.