No pasarán!” “Ze komen er niet langs”

Omdat we eerder tijdens een oefenpartij al gewaarschuwd waren voor de servicekracht van de meiden van Spaarnestad Mb2, hebben we alles gedaan om er een topwedstrijd van te maken.
  • Er is een training aan opvangen/pasen besteed.
  • Een selectie van 9 sterspelers stonden paraat
  • Niet één maar twee tellers waren er tijdens de wedstrijd.
  • Een goed opgeleide scheidsrechter die naast scholing in het scheidsrechtersvak ook de oudercursus volleybal volgt.
  • Een geoliede barcommissie
  • Een groep dol enthousiaste supporters  welke gewoon om 08:30 fris en vrolijk op de banken stonden.
  • Een nieuwe jell  “No pasarán!” “Ze komen er niet langs” is geïntroduceerd
De eerste set moesten de eerste 4 meiden en 2 jongens het veld in. Er werd direct een nieuw record gevestigd. Helaas niet 1 waar je blij van wordt. 0-13 in een kleine 10 minuten. Met 3 wissels op de bank die stonden te popelen om er in te mogen werd een time out aangevraagd! Bij een stand van 12 of 13 werd een drietal gewisseld.Met 6-25 mocht mb2 even op adem komen. Soms weet je niet waar het door komt maar het begon zomaar te lopen! Wat werd er top gespeeld.
Bijna alle services werden goed genomen, er werd geblokt, de bal ging soms in drieën, smashen, voetbalacties, goed opgevangen en de nieuwe jell No pasarán!” galmde door de hal. We moesten onze meerdere erkennen en deze set werd nipt verloren met 20-25. De derde set leek op de eerste en er waren veel leerpunten te zien. De vierde set liep net als de 2e weer top en we bleven goed in de wedstrijd. Met in totaal 53-100 verloren. Is het dan een 5.3 als cijfer, nee zeker niet!  Het groeicijfer is een ruime 8!  De volgende tegenstander krijgt te maken met een nog beter team. Cronenburg komt 4 november onze kant op om 9 uur start de wedstrijd. ik hoop niet dat ze net als in het nr van Frank Boeijen de weg niet vragen omdat iedereen van hun de weg kwijt is.