Niks is onmogelijk

‘Onwaarschijnlijk scenario’ kopte het Noord Hollands Dagblad breeduit. En zo was het op zondagmiddag 3 februari, een dag die nog lang in het geheugen zal blijven hangen bij volleybalminnend Zaanstad. Vooraf werd er hoogstens gespeculeerd over de optie om één punt te behalen, zodat Zaanstad de plaatsing voor de kampioenspoule weer in eigen handen zou krijgen. Afijn het liep anders en om 18.10 ging in De Koog ‘het dak er af’: 3-1 winst tegen landskampioen Lycurgus. Niks is onmogelijk dus!

In het NHD de reacties van Lesley Kef en Sandor Rieuwers, die beiden benadrukken dat het een prestatie is geweest van het hele team.

De wedstrijd is integraal terug te kijken via Youtube op Zaanstad-live. Zondag voor het eerst opnamen met twee professionele camera’s, aan het geluid wordt nog gewerkt. Met zondag aan de knoppen voor muziek, livestream en ledscherm: Erwin Bleeker en Edwin Groot, die ook een topprestatie leverden. En verder niet te vergeten natuurlijk het debuut van Marc van der Hurk als speaker!

Naast winnaars zijn er ook verliezers. Een teleurgestelde Arjan Taaij, coach van Lycurgus via twitter: “Het was vanaf het begin niks ….’. Uitgebreide reactie van Lycurgus is te lezen via www.lycurgus.nl/nieuws/onverwachte-3-1-nederlaag-abiant-lycurgus-bij-zaanstad

Later meer, met een uitgebreid wedstrijdverslag en foto’s van de wedstrijd.

(bericht: vv zaanstad)