Nieuwe website

Binnenkort gaat de nieuw website van vv Zaanstad online.

Wij willen de website weer wat actiever gaan gebruiken in de communicatie met de leden.
Daarvoor hebben wij ook de medewerking van jullie nodig! Graag willen we bij elk team een teamfoto plaatsen dus bij deze het verzoek om bij de komende wedstrijden deze te maken en naar het webteam te mailen. Ook een wedstrijdverslag verlevendigd de site natuurlijk. Stuur eens een verslag(je) met wedstrijdfoto naar het webteam. Dat geldt zeker ook voor de jeugd! Deze verslagen worden dan ook doorgeplaatst op onze 2 facebook pagina’s.

Verder is het webteam op zoek naar 1 of 2 leden die wat meer thuis zijn in de sociale media om ook hier wat actiever mee te worden. Wil je hier iets meer over weten, spreek dan een van ons aan, we zijn heel regelmatig in de hal of trainingszaal te vinden, of stuur een mailtje.

Webteam vvZaanstad.
Email: web@vvzaanstad.nl

Sandra Smit en Kim Woudenberg (dames-4)
Rob en Wim van der Weide (heren-5)