head1

Nieuwe gezichten van heren 1: David Bes

Heren 1 staat dit seizoen met een nieuwe samenstelling in het veld. De komende weken stellen we de nieuwe – maar soms al bekende – gezichten aan jullie voor. Vandaag: middenman David Bes.

David is met zijn 18 jaar een jonkie in het team, maar heeft al bij meerdere clubs ervaring opgedaan. Hij speelde bij Relay, Dinto het Talentteam en vorig jaar kwam hij met Compaen Heren 1 uit in de topdivisie. Toen bleek dat Zaanstad nog een middenman nodig had, vond David het tijd voor een mooie stap naar de eredivisie. David Bes en Joris Berkhout (spelverdeler) zijn al goed op elkaar ingespeeld. Zij stonden zomer samen in de basis van Jong Oranje op het EK<20 en werden daar 4e! Dat belooft een mooi seizoen te worden.

Naast het vele volleyballen studeert David sinds dit jaar werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Hoewel hij nu nog in Langedijk woont, hoop dat David dit jaar naar Delft te verhuizen voor zijn studie.

David heeft veel vertrouwen in het komende seizoen in de eredivisie. Wat hij verwacht? ‘Een hoog niveau en daardoor een mooie plek in de competitie’. Ook vroegen we David natuurlijk of hij zin had in dit seizoen. En het was duidelijk: ‘Absoluut! Ik ben heel benieuwd hoe het team zich gaat ontwikkelen dit seizoen.’ 
 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU