sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Nieuwe coronamaatregelen vanaf zaterdag 13 november

Gisteren zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze hebben gevolgen voor het volleybal, ook vandaag al. We kunnen blijven spelen en trainen, maar:

  • Vanaf 18.00 uur vanavond is er geen publiek meer welkom bij wedstrijden. Het betekent dus ook dat er na je eigen wedstrijd niet naar andere wedstrijden gekeken kan worden. Vrijwilligers die een functie hebben tijdens de wedstrijd mogen wel aanwezig zijn. Dit betekent dat bij de wedstrijden die vandaag starten om 17.15 uur slechts een klein deel van de wedstrijden gekeken kan worden. Bij de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 mag geen publiek aanwezig zijn. De komende drie weken is er bij geen enkele wedstrijd publiek toegestaan. 
  • Noodzakelijke chauffeurs van jeugdteams mogen als uitzondering wel plaatsnemen op de tribune. Zij zijn daar niet verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien, maar worden dan wel gevraagd een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden. 
  • De horeca sluit om 20.00 uur. Dit geldt dus ook voor de kantine. 
  • In de horeca is een vaste zitplaats verplicht. 

Op de site van de Nevobo staat een overzicht van de maatregelen. 

Bij binnenkomst in de sporthal blijft het verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Een uitzondering geldt alleen voor vrijwilligers en personeel, zoals trainers, coaches, scheidsrechters.
 
Ondanks dat we ons weer moeten aanpassen aan de situatie, wensen we iedereen veel volleybalplezier!
 
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU