Nieuw seizoen, nieuw beleidsplan

Morgen – zaterdag 14 september – gaat het seizoen 2019/2020 wederom van start met de traditionele Zaanstad-dag. Ook dit jaar heeft de Open Dag-commissie voor een uitgebreid programma gezorgd. Bijna alle teams – van de jongste jeugd tot het eredivisieteam van Zaanstad-heren-1  – komen in actie. Jammer genoeg ontbreekt Merkala Zaanstad dames-1, die spelen voor de beker in Bilthoven, succes meiden. Verder is er een instuiftraining voor nieuwe jeugdleden en natuurlijk het altijd weer overweldigende buffet.

Speciale aandacht bij de start van dit seizoen voor het beleidsplan/beleidsagenda 2019-2022 zoals dat in samenwerking met een #Zaanstad2020-werkgroep tot stand is gekomen en vastgesteld is door het bestuur. Gedurende het proces zijn de Algemene Ledenvergadering en diverse commissies geraadpleegd en uiteraard is hun input in het resultaat meegenomen.

<<< download hier het beleidsplan >>>

Uiteindelijk ligt er een ambitieus beleidsplan dat ons als vereniging verder moet brengen in de komende jaren. De ambities zijn vertaald naar actieplannen en we streven ernaar deze in de vermelde tijdslijnen af te handelen. Er komt dan ook de komende jaren best wel wat op het bordje van bestuur en diverse commissies te liggen. Als je het leuk vindt om op bepaalde onderdelen je steentje bij te dragen, aarzel dan niet om dat bij bestuur- of commissieleden te melden. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Voor nu wens ik iedereen een mooie Zaanstad-dag toe en heel veel volleybalplezier dit seizoen.

Een sportieve groet namens het bestuur,

Bert Sombroek, voorzitter

(bericht: vv zaanstad; foto: eric visch)