sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Nieuw: instuiftrainingen

Ook leren volleyballen, net als je kind? Vroeger op school gevolleybald en lijkt het je leuk om weer te beginnen? Dat kan vanaf nu door mee te doen aan de instuiftrainingen bij VV Zaanstad. In een serie van 10 lessen leert trainster Merel Koenderink je basisvaardigheden als bovenhands spelen, onderhands passen en smashen. Merel is een ervaren volleybalster die zowel in de zaal als op het strand op hoog niveau heeft gespeeld. Inmiddels is ze trainster bij VV Zaanstad en de Rabobank Volleybalschool.

De instuiftrainingen bestaan uit een serie van 10 lessen van 1,5 uur op donderdagavond  in sporthal Zaanlands-West. De kosten zijn € 75. We starten op 28 september om 20:30.  Meer informatie en aanmelden? Stuur een email naar instuif@vvzaanstad.nl. Je bent van harte welkom!

(De instruiftrainingen maken onderdeel uit van #zaanstad2020 – het traject van en door VV Zaanstad om te werken aan de toekomst van de vereniging – met de instuiftrainingen willen we ons aanbod van volleybalactiviteiten verbreden)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU