N5.1 toch officieel kampioenen!

Na de wedstrijd van de meiden van N5.-1 kreeg het webteam nog onderstaande mooie woorden toegestuurd. Inmiddels is er goed nieuws: de meiden zijn toch officieel kampioen!

N5.1-kampioenen beleven een Sven Kramer momentje!

Eerst een persoonlijk woordje aan ‘onze’ meiden: Chanel, Dula, Laura, Manou, Senna en Yaniek… gefeliciteerd met jullie buitengewoon goede prestatie. Slechts 1 set verloren, 1 set gelijk en maar liefst 22 sets gewonnen. Uiteindelijk 1e in de poule… maar niet officieel kampioen!

Winnen we nota bene tegen Zaanstad N5.3 de laatst benodigde punten, komt vrij snel het nieuws dat we géén kampioen zijn en nóóit konden worden, want de inschrijving blijkt niet aan de reglementen van de NEVOBO te voldoen om officieel mee te strijden voor het kampioenschap. Erik: “Een echt Sven Kramer momentje zoals die 10 kilometer op de Spelen. Je doet mee om achteraf te horen dat je niet hebt gewonnen ondanks dat je de beste was.”

Tranen biggelden over de wangen bij een aantal speelsters. Ook het ongeloof én de teleurstelling was groot. Als begeleiding en ouders hebben wij jullie en jullie elkaar opgepept voor de laatste wedstrijd. Werkelijk meiden… fantastisch! Wat een heroïsche laatste CMV-wedstrijd. Als team werd geknokt voor elk punt, onmogelijke ballen werden gehaald en beide sets wisten jullie te winnen. Dat, dat was echt héél knap. Dat, dat was teamspirit.

Jullie zijn een mooi stel volleymeiden bij elkaar. Want, naast lekker met elkaar ballen heerst er een warm, gezellig, sfeervol maar ook gezond fanatiek sfeertje. Jullie mogen heel trots zijn op jezelf en op elkaar.

Uiteraard blijven wij jullie enthousiast en positief begeleiden en supporteren.
Wij wensen jullie vanaf januari 2018 heel veel (spel)plezier in de C-jeugd.

Hé BOEM!

Bas en Edwin