Merkala Zaanstad speelt thuis tegen de nummer één

We gaan weer beginnen! In het eerste competitieweekend speelt Merkala Zaanstad D1 om 19.00 uur als enige thuis op zaterdag. Het team gaat het dan direct opnemen tegen de nummer 1 in  de eerste divisie B. Alhoewel het gat tussen de nummer 1 en nummer 9 Zaanstad groot is  (19 punten), blijken de krachtsverschillen in wat eerder betiteld werd als “de leukste competitie van Nederland” in de praktijk vaak een stuk kleiner. Dit levert veel vijfsetters op en dat was ook het geval bij de eerder gespeelde wedstrijd dit seizoen. Volley Tilburg ging toen met 16-14 in de vijfde set met de winst er van door. Een mooie uitdaging voor het team om zaterdag weer een goed resultaat neer te zetten. Kom dus zaterdagavond gezellig naar De Koog om het team aan te moedigen.

Zaanstad heren-1 speelt na het midweekse avontuur tegen Sliedrecht zaterdagavond om 20.30  in Doetinchem tegen Orion. Wederom een geduchte tegenstander voor de Zaanse mannen, in een wedstrijd waarin Zaanstad elk behaalde competitiepunt als een winstpunt zal beschouwen.

Verder diverse senioren-wedstrijden in De Koog op vrijdagavond. Op zaterdag spelen een groot aantal (jeugd-)teams uit. Veel plezier en succes dit weekend!

(bericht: vv zaanstad; foto uit de eerder gespeelde wedstrijd in Tilburg: eric visch)