sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Merkala wedstrijdsponsor Zaanstad H1- VV Utrecht H1 op 19 november

Merkala is een (sport)medische groothandel van de broers Peter en Rob van der Weide.
Eind 2014 werd gestart met een eigen webshop, aanvankelijk als Asport maar medio 2016 werd het accent verlegd naar medische artikelen en de naam veranderd in Merkala.

In 2017 werd in eigen beheer een nieuw pand gebouwd in Alkmaar waar er jarenlang verder gegroeid kon worden… Dat was toen tenminste het idee. Toen in 2020 echter Corona de kop op stak ging de groei zo snel dat in 2021 het pand alweer te klein was. Begin 2022 kochten Peter en Rob een flink stuk grond in Oudkarspel waar weer nieuwbouw gedaan werd. Eind oktober verhuisde Merkala naar het nieuwe eigen pand.

Inmiddels liggen er meer dan 6000 verschillende artikelen in het magazijn en werken er 25 mensen die ervoor zorgen dat bestellingen die vóór 21.00 uur gedaan worden de volgende dag al geleverd worden. Ook op zaterdag worden pakketten verstuurd.
De klantenkring bestaat uit artsen, fysiotherapeuten, pedicures, klinieken maar zeker ook particulieren. Een zeer breed pakket aan artikelen is in voorraad. Van teststroken voor diabetes tot verbandmiddelen, handschoenen, injectiematerialen, sporttape etc.
De eigen servicedienst is er voor telefonische support maar ook voor controle en onderhoud ter plekke in de medische praktijk.

Zowel Peter als Rob hebben in de jeugd bij VV Zaanstad gespeeld als teamgenoot van o.a. Tom Buijs, Ronald de Boer en Rueben Schoones. Rob speelt inmiddels al weer 2 jaar samen met vader Wim in Heren 5.

In 2015 is de sponsoring van Dames 1 gestart. Sinds 2018 is Merkala ook naamsponsor van Merkala Zaanstad Dames 1, uitkomende in de 1e divisie. Sinds dit seizoen is Merkala ook shirtsponsor van het 1e zitvolleybalteam dat in de eredivisie speelt.
Merkala wenst alle teams van VV Zaanstad succes.

Meer weten over wat Merkala voor u kan betekenen? Kijk op www.merkala.nl

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU