sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Merkala in de spotlight

Merkala is de (sport)medische groothandel van de broers Peter en Rob van der Weide. Eind 2014 werd gestart met een eigen webshop, aanvankelijk als Asport maar medio 2016 werd het accent verlegd naar medische artikelen en de naam veranderd in Merkala.

Inmiddels liggen er meer dan 4000 verschillende artikelen in het eigen pand in Alkmaar en werken er 12 mensen die ervoor zorgen dat bestellingen die vóór 21.00 uur gedaan worden de volgende dag al geleverd worden. Ook op zaterdag worden pakketten verstuurd. De klantenkring bestaat uit artsen, fysiotherapeuten, pedicures, klinieken maar zeker ook particulieren. Een zeer breed pakket aan artikelen is in voorraad. Van teststroken voor diabetes tot verbandmiddelen, handschoenen, injectiematerialen, sporttape etc. De eigen servicedienst is er voor telefonische support maar ook voor controle en onderhoud ter plekke in de medische praktijk.

Zowel Peter als Rob hebben in de jeugd bij VV Zaanstad gespeeld als teamgenoot van o.a. Tom Buijs, Ronald de Boer en Rueben Schoones. Al in 2015 is, op verzoek van de al sinds ver in de vorige eeuw bij Zaanstad spelende vader Wim, de sponsoring van Dames 1 gestart. Sinds 2018 is Merkala ook naamsponsor van Merkala Zaanstad Dames 1, uitkomende in de 1e divisie. Merkala wenst alle teams van VV Zaanstad zaterdag veel succes, in het bijzonder natuurlijk Merkala Zaanstad dames-1 en Zaanstad-heren-1 tegen Dynamo waar Merkala in the spotlight staat.

Meer weten over wat Merkala voor u kan betekenen? Kijk op www.merkala.nl

(bericht: vv zaanstad)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU