sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Meisjes C1 zet stijgende lijn door

Na zich in de eerste helft gehandhaafd te hebben in de eerste klasse heeft het team in de tweede helft van het seizoen al twee maal gewonnen. Thuis werd tegen het dispensatie-team van Croonenburg nog met 4-0 verloren (11-25, 16-25, 13-25, 20-25), maar daarna werden twee overwinningen met 3-1 geboekt. De basis van dit team bestaat uit: Ciara Wassenaar, Linde de Vries, Jet Hoek, Nora Beciveric, Xi Stalenhoef, Lois de Jong, Safira Lindner, Kyra Leeuwerink en Annamarie Sturm.

Thuis tegen AMVJ Martinus werd gestart met een sterke 25-15, waarna de tweede set spannend was. Toch wisten de Zaanstad-meisjes die met 27-25 te winnen. De derde set ging weer lekker voor Zaanstad, want de winst kwam met 25-17. En bij een 3-0 voorsprong verslapt de aandacht wel eens wat en ja, dan zijn de rollen omgedraaid en verlies je de vierde set met 15-25.

Afgelopen zaterdag moesten de Zaanstad-meisjes vroeg op, want de wedstrijd tegen Spaarnestad begon al om 9.00u in de Beyneshal. En dat het vroeg was werkte door in het spel. Zaanstad moest nog wakker worden en verloor de eerste set met 22-25. Daarna gingen de Zaanstad-meiden echt aan de slag en pakten de tweede set met 25-14. Daarna was er even een terugslag en het team moest hard werken om ook deze set te winnen met 26-24. En dan pak je natuurlijk de vierde set ook maar even met 25-19. Een prachtige 3-1 overwinning dus in een uitwedstrijd. Deze wedstrijd deed Manon van Rijnsoever mee in plaats van Ciara Wassenaar en met Lois de Jong als set-upper naast haar kon die regelmatig scoren. Maar dat deden de andere Zaanstad-meisjes ook.  

Meisjes C1 speelt komende zaterdag om 16.00u uit in Amstelveen tegen AMVJ Martinus. 

Andre Triep

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU