Meisjes B4 kijkt al uit naar de volgende wedstrijd

Zaanstad meisjes B4 kijkt al uit naar de volgende wedstrijd
Zaterdagochtend 12 september om 11.00u stond in het Topsportcentrum in Koog aan de Zaan een zestal Zaanstad-meisjes klaar om hun eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse te spelen. Het waren de meisjes van Zaanstad meisjes B4 (Meyra Ozer, Lianne Kuiken, Chelsea Bonnes, Chanel Boon, Lian Post, Sophie Stam), met hun trainster Elisah Cay als coach langs het veld. De Zaanstad-meisjes trainen twee keer per week en waren dus bij voorbaat de favoriet. En dat maakten ze ook waar, want vanaf het eerste begin hadden de Zaanse meisjes een voorsprong. Het werd uiteindelijk een 4-0 overwinning: 25-16, 25-17, 25-13, 25-8. Daarmee namen ze meteen de leiding in de poule van 5 teams. De koppositie behouden ze in ieder geval tot zaterdag 19 september, als hun vier concurrenten (Spaarnestad MB3, Spaarnestad MB5, KVA MB1 en Smashing’82 MB2) spelen. De Zaanstad-meisjes krijgen nieuwe kansen op een overwinning als ze zaterdag 26 september om 13:15 in het eigen Topsportcentrum spelen, weer tegen Spaarnestad Meisjes B5.
Andre Triep