Mediateam zoekt vrijwilligers!

Wil jij ook helpen bij het entertainment rond de wedstrijden van Zaanstad heren-1? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanaf het mediaplatform wordt wekelijks het geluid verzorgd door Edwin en Ron. Zij kunnen daar wel wat handjes bij gebruiken, vooral ook omdat het visuele gedeelte in de loop van het seizoen fors zal worden uitgebreid. Zo komt er binnenkort een full Color LED multimedia scherm van 15m2 waar wij wedstrijdbeelden en reclame op willen gaan brengen. Tevens zijn er allerlei plannen voor een livestream van de wedstrijden.

Kortom uitdagingen genoeg. Lijkt het je leuk om met mooie geluidsapparatuur te werken van onder andere Pioneer DJ, Sennheiser, Allen & Heath? Maak je graag multimediapresentaties en/of ben je een beetje handig in het maken en bewerken van videobeelden?

Laat het ons weten door een email te sturen naar communicatie@vvzaanstad.nl / Eric Visch. We houden eerst binnenkort een ori├źnterende bijeenkomst, zodat we weten wat we allemaal in huis hebben.

Overigens hoef je niet direct alles te kunnen, maar natuurlijk is een beetje affiniteit met techniek wel handig. Je krijgt training/beleiding en leert als het ware on-the-job de benodigde vaardigheden. Wie weet waar je het later weer voor kan gebruiken.

(bericht: vv zaanstad)