sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

MB1 wint en wordt kampioen!

mb1aDonderdag 23 maart speelden wij onze kampioenswedstrijd tegen Spaarnestad. 4 februari hebben wij al eerder tegen hun gespeeld en toen hebben wij 1 set laten liggen. In deze wedstrijd wilden we dat voorkomen en gingen met volle overtuiging de eerste set in met Jamie aan de kant. Deze set ging vrij snel en hebben we ook met een ruime setstand, namelijk 25-11 gewonnen. 

De tweede set, met Coco aan de kant, begonnen we goed, zoals we de eerste set geëindigd zijn. Af en toe maakten we wat foutjes, maar herstelden deze meteen weer met bijvoorbeeld de lange service serie van Merel. Ook deze zet wonnen we met 25-13.

De derde set ging ons vrij gemakkelijk af. We speelden ook goed afwisselend. Als de pass goed was zocht de spelverdeler ook de achteraanvaller op en als de pass wat minder was maakten we er een aanval van achter de 3-meter lijn. We wonnen deze set met 25-11 en hierbij waren nu echt kampioen. 

In de vierde set zat ik zelf aan de kant. We begonnen de set goed maar hadden veel momenten dat we inzakten. We lieten ze terug komen en onze concentratie zakte weg. De tegenstander maakte hier gebruik van en maakte een paar service punten op rij. We hadden moeite in de passing en dus greep Karin, onze coach, in en vroeg een time out aan. Hierna herpakten we ons goed en wonnen uit eindelijk met 25-20. 

Eliza van der Baan 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU