sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

MB1 naar het NGJK in Eindhoven

De MB 1 heeft een mooi seizoen achter de rug.

Startend in de Hoofdklasse werden de meiden in de eerste competitiehelft, na een zinderende wedstrijd tegen Compaen, kampioen. De tweede helft van de competitie promoveerden ze naar de Topklasse. De verwachting was dat de meiden het zwaar zouden krijgen op het hoogst, haalbare niveau van het jeugdvolleybal. Al snel werd duidelijk dat onze MB 1 prima mee kon in deze poule. Sterker, ze draaiden bovenin mee.

Timios werd kampioen met dispensatiespeelsters. Daarmee mag je niet deelnemen aan het NGJK. Uiteindelijk werd een prachtige tweede plaats behaald door de MB 1 van Zaanstad. Marit, Beau, Anouk, Anoek, Donna, Lotte, Zoë en Meike reizen op 25 mei naar Eindhoven voor dit bijzondere kampioenschap.

Zij zullen het daar opnemen tegen de kampioenen uit de andere 3 Topklasse regio’s. Daar komen ze gerenommeerde namen tegen uit de volleybalwereld: Lycurgus, Krekkers en VC Velden zijn de tegenstanders.

Wij wensen de meiden en hun coaches Vincent en Merel succes en vooral heel veel plezier! Geniet van deze bijzondere toernooidag, die een mooie afsluiting van een fantastisch seizoen betekent. 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU