Laatste thuiswedstrijd afgesloten met feest!

Afgelopen zaterdag mocht dames 1 het opnemen tegen Royal kids hotel kinderopvang VCN uit Capelle aan de IJssel. Na een korte bespreking voor de wedstrijd begonnen we vol energie aan onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Bij de start van de eerste set pakte we al gauw de nodige punten door een goede serviceserie aan de kant van Zaanstad. Met een aantal punten op voorsprong speelde we vrij uit maar lieten wij nodige punten liggen waardoor VCN steeds dichterbij naderde. Door ons staande te houden en de nodige punten te maken met een goed blok en een goede service wisten we de eerste set binnen te halen met 26-24.

In de tweede set begonnen we met dezelfde basis en verliep de set goed. We speelde als een team en wisten de druk op VCN te behouden. De set eindigde met 25-21 voor de kant van Zaanstad.

De derde set, door een goed verloop in de eerste twee sets werd er gewisseld en stond er een fris team om van start te gaan. Hierbij had VCN de servicedruk verhoogd waardoor de pass aan de kant van Zaanstad lastig kon worden gebracht. Zaanstad kwam op een achterstand en verloor de set met 15-25 voor VCN.

De vierde set, de kans om te winnen met 3-1 was aanwezig. We waren gestart en op voorsprong gekomen. De set verliep goed en we maakte de nodige punten om onze voorspong te behouden. Met een winst in de vierde set van 25-17 eindigde de wedstrijd met een 3-1 winst voor Zaanstad.

Wij bedanken alle supporters voor de aanmoediging en hopen iedereen weer terug te zien in een volgend volleybal seizoen.

Liefs #11

Foto’s: