sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Joris Berkhout naar Dynamo

Spelverdeler Joris Berkhout zal volgend seizoen uitkomen voor bekerwinnaar Draisma Dynamo. De 19-jarige speler – die afgelopen zomer actief was op het EK met Jong Oranje – wil zich graag verder ontwikkelen bij het Apeldoornse volleybalbolwerk onder leiding van Redbad Strikwerda. Joris: “Ik heb in drie jaar bij Zaanstad onwijs veel geleerd als jonge speler. Afgelopen seizoen heb ik al regelmatig meegetraind bij Dynamo om meer uren te kunnen maken. Voor mij is het nu het moment om de stap te maken en alles uit mijn volleybalcarrière te halen.”

Aangezien eerder Ferdy Wever heeft aangegeven volgend seizoen een stap terug te doen naar Madjoe – Ferdy kiest voor zijn maatschappelijke carrière – zal Zaanstad op zoek gaan naar nieuwe invulling op de spelverdelerspositie. Voor nu wenst Zaanstad Joris heel veel succes toe bij Dynamo en we gaan hem zeker volgend seizoen tegenkomen in de onderlinge confrontaties.

Belangstelling om volgend seizoen als spelverdeler in de eredivisie bij Zaanstad te acteren? Neem contact op met trainer/coach Sandor Rieuwers via sandor@rieuwers.nl.

(persbericht: Topvolleybal Zaanstad; foto: Eric Visch)

[ eredivisie ]

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU