Jeugdkamp – 17 t/m 19 mei 2019

We gaan weer op kamp met de jeugd!

Na het daverende succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer op kamp met de jeugd van VV Zaastad. Ons 1e lustrum. Dit jaar gaan we van 17 t/m 19 mei 2019Het kamp is bedoeld voor CMV leden vanaf 8 jaar en alle A, B en C jeugdleden. Leden jonger dan 8 jaar in overleg met de organisatie.

Geef je z.s.m., maar uiterlijk  31 maart 2019, op door middel van een mail te sturen naar zaanstad.jeugdkamp@hotmail.com met je naam en leeftijd.

Het kamp zal plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2018 op het terrein van Scouting Uitgeest. Er zal een spetterend activiteitenprogramma worden samengesteld, waarbij rekening zal worden gehouden met de verschillende leeftijden binnen de groep. Het kamp zal worden begeleid door enthousiaste leden van VV Zaanstad.

Voor het kamp zal een bijdrage van circa € 32,50 worden gevraagd.

We hopen weer op veel inschrijvingen (VOL = VOL) om ook dit volleybalkamp van VV Zaanstad tot een groot succes te maken.

We hebben er weer super veel zin in!

Met sportieve groet,

De kampcommissie,