CMV niveau 5

• Mika Hendriksen

Trainer :

Wedstrijdschema: N5.1
Daar vind je de meest recente informatie over de wedstrijden inclusief tijden, sporthallen, etc. en later ook de uitslagen. Houd deze site daarom goed in de gaten!

Team 2 Meisjes

• Fien Buijsman
  • Lucy Elsenberg
  • Emma de Ruiter
  • Vera van Ginkel
  • Ellis Borgers
  • Nikkie Duivis

Trainer:

Wedstrijdschema: N5.2

Team 3 Meisjes

• Maureen Doornebal
  • Elida Aktas
  • Fleur Baransel
  • Selin Golkesen
  • Jade Boon (trainend)
  • Yasmin Naser
  • Melisa Naser

Trainer:

Wedstrijdschema: N5.3

Training:
Maandag van 17.30 – 19.00 uur in Topsportcentrum de Koog (CMV meisjes)
Woensdag van 17.30 – 19.00 uur in Zaanlands West
Vrijdag van 17.30 – 19.00 uur in Zaanlands West (CMV jongens)
Rond 18.10 uur houden we een korte pauze waarin je even een beetje water kunt drinken en eventueel een gezond tussendoortje kunt eten.

Heb je een broer(tje)/zus(je), neef(je)/nicht(je), vriend(je) of vriendin(netje) die het leuk vindt om een keer te komen volleyballen? Neem hem of haar gerust een keer mee naar de training!