Jeugd in het zand

Afgelopen zaterdag 6 maart stond in het teken van de jeugdleden van Zaanstad. In het zand van Silicium werd een dag vol activiteiten georganiseerd.

Maar liefst 66 kinderen hebben meegedaan aan spelletjes, volleybal en bovenal weer even plezier hebben met elkaar. Ondanks de kou, kunnen wij zeggen dat het een enorm geslaagde dag was! Dit was mede dankzij de heerlijke warme chocomel en chipjes tussendoor, die gesponsord werden door Jan van Dijkhuizen. Nogmaals onwijs bedankt!

Daarnaast willen wij alle begeleiders, ouders, Vincent en natuurlijk alle jeugdleden bedanken voor deze leuke dag!

(Zaanstad Jeugd; foto’s via Kim Woudenberg)