sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Inschrijven voor de Nevobo volleybalkampen 2021

Ook dit jaar worden er weer Nevobo volleybalkampen georganiseerd! 

In de zomervakantie organiseert de Nevobo al tientallen jaren volleybalkampen voor jongeren van 12-19 jaar. Dat wil je niet missen!
Tijdens een volleybalkamp ben je onder professionele begeleiding een groot deel van de dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen en binnen- en buitentoernooien staan er ook veel andere activiteiten op het programma. Vind je de dagelijkse trainingen nóg niet genoeg? Tijdens de week zijn er voldoende momenten om een bal te pakken en op het veld bij de accommodatie een balletje te slaan. Wij onderscheiden ons doordat wij niet met vaste draaiboeken werken, maar elk jaar voor elk kamp een volledig op-maat programma maken. Daardoor is geen enkel kamp hetzelfde en kunnen wij onze deelnemers elk jaar een onvergetelijke ervaring bieden.

Klik hier voor meer informatie over data, locaties en kosten: Informatie voor deelnemers

Kamp begeleiden? Ook voor jou een onvergetelijke zomer!
Voor de Nevobo volleybalkampen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste begeleiders! Tijdens een kampweek begeleid en verzorg je een onvergetelijke week voor een groep jonge volleyballers! Dat is niet alleen voor de deelnemers een onvergetelijke ervaring, maar ook voor jou. Is jouw interesse gewekt? Klik dan hier voor meer informatie! 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU