head1

Inge Oudejans nieuwe vertrouwenscontactpersoon

Natuurlijk vinden wij het als vereniging belangrijk dat iedereen bij ons op een veilige manier kan sporten. Onze vertrouwenscontactpersonen werken, samen met anderen, aan een veilige sportomgeving.

Wat doen vertrouwenscontactpersonen ?

  • Hij/zij kan je helpen als je op een seksuele of andere manier wordt lastig gevallen.
  • Hij/zij kan je adviseren hoe je het best met je klacht om kan gaan en weet waar je terecht kunt.
  • Hij/zij adviseert het bestuur bij het creëren van een veilig sportklimaat.

Jirrin legt haar taak neer als vertrouwensconctapersoon (vcp). Zij wordt vervangen door Inge Oudejans. Hieronder stelt zij zich kort voor.  Naast Inge is Jos nog steeds actief als vertrouwenscontactpersoon. 

Mijn naam is Inge Oudejans en ik zal Jirrin vervangen als vertrouwenscontactpersoon. Ik speel nu 4 jaar bij Zaanstad, waarvan twee jaar dames 2 en twee jaar dames 1. Met mijn beroep als verpleegkundige ben ik naast de zorg/medische taken ook vaak in gesprek met patiënt en contactpersonen. 
Ik ben laagdrempelig bereikbaar via de mail: ingeoudejans@hotmail.com en via mijn telefoonnummer: 06-20264981.
 
Soms is het lastig om dingen voor jezelf te verwerken of op te lossen, daarvoor zullen Jos en ik altijd voor je klaar staan. Wij zijn er voor een vertrouwd gesprek, advies en een luisterend oor. Voel je vrij om ons te contacten!
 
Voor iedereen een veilig sportklimaat! 
 
Zit je ergens mee of wil je iets kwijt: stuur een email naar Inge en Jos via vcp@vvzaanstad.nl. Ze zullen dan snel contact met je opnemen. Liever contact met één van hen? Hun e-mailadres vind je onder de contactpersonen op de site: https://www.vvzaanstad.nl/contact/contactpersonen/

 

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU