head1

Indy Baijens naar EK onder 18

Indy-ek1‘Wie is dat lange meisje dat op het midden speelt bij jullie?’ Dit werd mij regelmatig gevraagd als ik thuiswedstrijden van Meiden A coachte. Dan werd Indy Baijens bedoeld, met haar 1.90m volleyballichaam een opvallende verschijning in een jeugdwedstrijd.
 
Indy speelde tot vorig seizoen bij onze buren Clamdijcke en was op zoek naar een club waar ze zich verder kon ontwikkelen. Begin dit seizoen  kwam ze bij onze A-meiden. Ze was ook de jeugdbondscoach opgevallen en was eind vorig jaar gevraagd om op Papendal te komen wonen en fulltime met jong oranje te trainen. 
 
Waar ze in het begin van dit seizoen nog wat onzeker was en het best spannend vond om in de A-jeugd te spelen ging ze door het vele trainen hard vooruit. Zo hard zelfs dat de bondscoach haar heeft geselecteerd om vanaf aanstaande zaterdag het Europees Kampioenschap onder 18 te spelen met jeugd oranje!! Een mooie beloning voor heel veel hard werk. 
 
Met de a-meiden gaan we in ieder geval op woensdag naar Arnhem om een wedstrijd te kijken. Voor meer info: http://www.volleybal.nl/nieuws/van-de-vyver-maakt-selectie-ek-jeugd-bekend
Als je niet naar Arnhem kunt maar wel wedstrijden wilt kijken, dan kan dat via https://www.laola1.tv/en-int/channel/volleyball-cev-volleyball-under-18-european-championship-women-c (alleen pc/laptop).
 
Stukje door: Vincent Pirovano
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU