Indeling corona-coördinatoren

Op ieder moment dat er wedstrijden gespeeld worden is de aanwezigheid van een corona-coördinator verplicht. Daarom hebben we dit schema gemaakt, waarin (bijna) alle teams aan de beurt komen: Indeling corona-coördinatoren. Kijk goed wanneer jouw team aan de beurt is!

Je taken als corona-coördinator zijn:

• Bij aankomst van de teams sta je bij de ingang en voer je de verplichte gezondheidscheck uit. Je vraagt aan iedereen die binnenkomt of zij klachten hebben die passen bij het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Je zorgt ervoor dat iedereen die niet op het wedstrijdformulier komt te staan, contactgegevens achterlaat.
  • Je bent aanspreekpunt voor vragen. Lees het coronaprotocol dus goed door.
  • Je zorgt dat je herkenbaar bent als coördinator. Er zijn twee hesjes aanwezig.

Als de teams binnen zijn, kun je naar de wedstrijden kijken. Je bent dan namelijk als vrijwilliger aanwezig.

Op de vrijdagavond is er telkens één team aangewezen. Dat betekent dat de corona-coördinatoren tijdens één van de speelrondes in het veld staan. Dit is in principe geen probleem. Indien dit problemen oplevert met de ontvangst van teams, stem dan onderling in de zaal af wie (tijdelijk) de taak over kan nemen. Is er bijvoorbeeld een team eerder klaar, help elkaar dan even.

Heb je vragen? Mail dan naar corona@vvzaanstad.nl!