In memoriam Jopie van der Veekens

Afgelopen zondagavond 20 december is Jopie van der Veekens overleden. Decennia lang heeft Jopie onze kantine in Zaanlands West beheerd. Ze maakte ook deel uit van het bestuur van de Stichting Exploitatie en Beheer Volleyhal. Onze leden, maar ook tegenstanders en sponsoren, iedereen kende Jopie, en Jopie kende iedereen. Bijna letterlijk ‘dag en nacht’ was ze in de kantine aan het werk.

De overstap naar sporthal De Koog was voor haar een mooi moment om het stokje over te dragen.

Vanwege haar verdiensten was Jopie niet alleen benoemd tot erelid van VV Zaanstad, maar heeft zij ook een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze was Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jopie is 84 jaar geworden en wordt in besloten kring begraven.

Wij wensen Vinus en Richard, Ellen en Saskia en de kleinkinderen sterkte met dit verlies.

Bestuur VV Zaanstad