In memoriam

Op 8 september is Nico van den Broek overleden.
Nico was lid van de Commissie Top Sport in de tijd dat de heren van Interlance Zaan’69, de voorloper van vv Zaanstad, naar de Eredivisie promoveerden. Die promotie zorgde voor flink wat opwinding in de Zaanstreek en dat resulteerde regelmatig in een bomvolle sporthal de Vang met volgepakte tribunes tot aan het dak. Zeker als er Europacup wedstrijden werden gespeeld.
Om dit in goede banen te leiden, kwam de werkervaring van Nico goed van pas. In die tijd werkte hij bij de IBM en was hij verantwoordelijk voor de PR en de Sponsorgelden.
Later heeft Nico binnen de vereniging nog diverse bestuursfuncties bekleed. Op het laatst zat hij als bestuurslid in de twee stichtingen, die de kantine en de volleyhal exploiteren: De SVZ en de SEBV. Als volleyballer was Nico lange tijd speler in het befaamde Heren 6 team van vv Zaanstad. Nico is 79 jaar oud geworden.
Wij wensen de naaste familie van Nico veel sterkte met dit verlies.

Bestuur VV Zaanstad