In memoriam

Maandagmiddag 18 oktober is ons erelid Bert Bok overleden.
Bert was als lid/bestuurder van Zaan ’69 nauw betrokken bij de fusie met Molenwiek en Argus, waaruit VV Zaanstad is ontstaan.
Jarenlang is hij voorzitter van de ‘nieuwe’ fusievereniging geweest.
Daarnaast was hij nog steeds voorzitter van de Stichting Exploitatie en Beheer Volleyhal, die de exploitatie van sporthal Zaanlands West voor haar rekening nam. En dat alles ten dienste van en met een groot hart voor onze vereniging.
Bert was een kundig bestuurder met een groot netwerk in het Zaanse verenigingsleven en de politiek. We gaan hem enorm missen.
Bert is 81 jaar geworden.

Wij wensen zijn vrouw Edith, zijn dochters en verdere familie veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

Bestuur VV Zaanstad