Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

Inmiddels is een aantal teams alweer lekker in de zaal aan het trainen en de rest zal binnenkort volgen. Het is ontzettend fijn dat dit nu kan en dat willen we ook graag zo houden. Daarom nu ook vanuit de vereniging een verzoek omtrent corona, dat je de afgelopen tijd vast al vaak gehoord hebt:

– Heb je klachten die horen bij het coronavirus, zoals hoesten, neusverkoudheid of koorts? Blijf thuis en maak een afspraak om je te laten testen! Kom je toch trainen of spelen met klachten? Je kunt je teamgenoten besmetten. Het kan dan zo zijn dat je hele team 14 dagen in thuisquarantaine moet en dat er meer mensen binnen de vereniging besmet raken. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn.

– Voor meer informatie over het maken van een testafspraak kun je op deze site terecht: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/aanmelden-test

Krijg je klachten tijdens trainen of wedstrijden? Ga dan ook direct naar huis en maak een testafspraak!

Op dit moment werkt onder andere het bestuur aan een coronaprotocol. Dit protocol zal een aantal dagen voor de start van de trainingen van alle teams met jullie worden gedeeld.