Gratis seizoenspas

Afgelopen seizoen is in de kampioenspoule een start gemaakt met het heffen van toegang voor de thuiswedstrijden van Zaanstad-Heren 1 #eredivisievolleybal. Aangezien het bestuur van de Stichting Topvolleybal Zaanstad van mening is dat een avondje/middagje volleybal kijken bij Zaanstad een mooi product is, zal dat worden voortgezet. De reguliere toegangsprijs zal dit seizoen 3 euro per wedstrijd bedragen.

Exclusief leden, sponsoren en relaties van Zaanstad hebben de mogelijkheid gekregen voor de reguliere competitie een gratis seizoenspas te bestellen. Als het goed is heb je de afgelopen dagen daarover een email ontvangen, kijk ook even goed in je spambox. Mocht je de email niet gekregen hebben, stuur dan een bericht naar communicatie@vvzaanstad.nl.

(bericht: Topvolleybal Zaanstad)