sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Fantasieopstelling pakt goed uit in de Galgenwaard

Ook al was het een uitwedstrijd. Het leek bijna een thuis wedstrijd door de diverse Zaanstad teams die aan het spelen waren in de Galgenwaard. Geen invallers dit keer, dus moesten we het doen met zijn negenen. 

De middens en passer lopers waren de eerste set verwisseld door een foutje bij het invullen van de opstelling (kan gebeuren), waardoor we wat moesten improviseren, maar dat ging ons erg goed af. 

Quinty blokkeerde op midden en Jet scoorde op de diagonaal. Utrecht sloeg harde ballen aan de buitenkant, maar wij hadden Kimberley die alle ballen perfect verdedigden! Het enthousiasme en plezier was zichtbaar en we vierde elke bal. We wonnen deze set met 25-22. 

Ook al ging het de eerste set goed, gingen we in set 2 gewoon weer starten met een ‘normale’ opstelling. 

De set ging gelijk op. Merel & Amber kwamen als dubbele wissel in het veld en vochten voor elk punt mee. Quinty sloeg de ballen aan de buitenkant er goed en hard langs. Na een wat mindere fase kwam Utrecht op een 22-24 voorsprong. Maaike scoorde een snelle en harde bal op het midden. 23-24… Jet was aan serve en liet zich niet gek maken. We bleven rustig en door voor elkaar te werken wonnen we deze set alsnog met 26-24! 

Set 3, de welbekende derde set.. 

De set ging weer gelijk op. Toch kwamen we op een 10-14 voorsprong, maar Utrecht had een goede serve serie en gingen wat slimmer spelen. We verloren deze set dan ook met 25-20. 

In set 4 gingen we erop en erover. Met een serve serie van Joy liepen we enorm uit. Maaike pakte veel kill blocks en Ruby sloeg een keiharde bal in de rechtdoor. Merel liet de doortik ballen niet vallen en Amber scoorden de ballen op de diagonaal. Kimberley haalde alles van de grond en Elin was on fire met harde aanvallen achter de drie meter lijn. Zo wonnen we deze set met 25-15! 

Volgende week spelen wij thuis om 19.30 tegen de nummer 2. Zien wij jullie daar?! 

Ruby Adel 

Foto’s:

Gilbert Bronkhorst

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU