head1

Eindtoernooi School Stars een suc6

IMG_6499 Onder het toeziend oog van ouders en docenten speelden 12 teams van het School Stars Volleyball project afgelopen vrijdag het eindtoernooi in de topsportcentrum De Koog. De teams van het Pascal College, Trias VMBO, Zaanlands Lyceum en St. Michael College streden om de winst.

De brugklassers hebben de afgelopen weken kennis kunnen maken met het volleybal door clinics en trainingen. Al het geleerde kon tijdens het toernooi in praktijk gebracht worden. Er werd ontzettend fanatiek gevolleybald en er werden wedstrijden gespeeld die tot het laatste punt spannend waren.

IMG_6603De kampioenen van het toernooi zijn geworden:

1. St. Michaël College

2. Zaanlands Lyceum

3. Blaise Pascal College

Het eindtoernooi was het slot van het School Stars Volleyball project voor leerlingen uit de brugklassen van de vier deelnemende scholen. Het doel van het project was om leerlingen uitgebreid kennis te laten maken met volleybal. Gezien het enthousiasme van de leerlingen tijdens het eindtoernooi is dat zeker gelukt. De leerlingen die dat willen, kunnen vanaf januari verder trainen bij VV Zaanstad. Wil je meedoen? Stuur dan een email naar Vincent Pirovano (pirovanovincent@gmail.com)

Meer foto’s van Eric Visch? Kijk op www.facebook.com/groups/schoolstarsvolleyball

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU