Dringende oproep

Sinds zaterdag 6 november is voor toegang tot sporthallen een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle sporters en publiek van 18 jaar en ouder.

Voor wedstrijddagen zijn we op zoek naar vrijwilligers om bij de ingang te controleren!

Voor vrijdag 12 november en zaterdag 13 november in de ochtend hebben zich  gelukkig enkele vrijwilligers gemeld.
Voor zaterdag 13 november van 12.00 tot 16.00 en vanaf 17.00 zoeken wij nog enkele mensen die elk bijvoorbeeld een uurtje willen controleren. Wil jij eraan bijdragen dat we kunnen blijven volleyballen? Meld je dan via corona@vvzaanstad.nl.

Op de pagina met veelgestelde vragen van het NOC NSF vind je een overzicht van de regels.

We realiseren ons dat de maatregelen voor lastige situaties kunnen zorgen. Toch hopen we dat iedereen met plezier blijft volleyballen!