Doe jij straks de verzorging/massage bij Zaanstad-eredivisievolleybal?

Zaanstad heren-1 is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar iemand die voor en tijdens de wedstrijden in de nationale eredivisie de spelers in topconditie houdt. Je zorgt via massage dat de spieren vooraf soepel zijn, verleent eerste hulp bij blessures en zorgt voor voldoende water en voedingssupplementen tijdens en na de wedstrijden.

De thuiswedstrijden van Zaanstad-heren-1 worden gespeeld in Topsportcentrum De Koog in Koog a/d Zaan. De Koog is goed bereikbaar met de trein.De uitwedstrijden zijn door het hele land. De meeste wedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond, soms op zondag in de namiddag en een enkele keer op woensdagavond. Naar de uitwedstrijden rijden er altijd voldoende auto’s. Er is een stage/reiskostenvergoeding beschikbaar.

Dus wil jij ervaring op doen en zelf op de bank zitten tijdens de wedstrijd en eredivisievolleybal van nabij meemaken? Neem dan contact op met Eric Visch, communicatiemanager Topvolleybal Zaanstad via 06-25301973 of communicatie@vvzaanstad.nl.

(bericht: vv zaanstad; foto: eric visch)