Dinto MB1-Zaanstad MB1

volleybal_meisjeOp zaterdag 11 maart speelden wij, de Zaanstad MB1, in Warmenhuizen een wedstrijd tegen de Dinto MB1. Dinto staat tweede in de poule en is daarom een van onze eerste concurrenten. We waren deze wedstrijd compleet, afgezien van Monica met een blessure. Onze aanvoerder, Coco, stelde als doel om Dinto onder de 15 punten iedere set te houden. We begonnen goed met de eerste set. Merel severde met haar harde serve direct een punt. We liepen goed op en wonnen deze set ook met 25-16. De tweede set ging wat stroever. Onze pass werd minder en we waren niet gefocust. Dinto liep ver op, maar gelukkig hebben we deze set niet weggegeven. De uitslag was 25-23. In de derde set mocht Merel weer serveren en dat ging hetzelfde als in de eerste set. Ze serveerde van 10-8 naar 20-8. We liepen over Dinto heen en ze bleven onder de 15 punten. We wonnen de set met 25-12. In de laatste set was onze aanval goed, de pass werd beter en de serve ging goed. Coco heeft bijna de hele set geserveerd en wisselde ook vaak af met haar serve. Dinto was minder geworden, ze sloegen vaak uit. Over het algemeen was dit onze beste set en het team werd ook vrolijker en hierdoor ging het spelen ook beter. De uitslag van deze set was 25-9.

We hebben ons doel niet helemaal gehaald, maar deze wedstrijd was zeker niet de minste. Iedereen viel lekker aan en we durfden ook meer. Karin was onze coach en wisselde zo nodig dat heeft ook geholpen bij onze 4-0 winst.

Tessa de Zeeuw