De wedstrijden beginnen weer!

We mogen weer wedstrijden spelen!

Er gelden echter nog wel een aantal maatregelen:

• Zowel bij trainingen als bij wedstrijden is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Bij wedstrijden wordt het toegangsbewijs gescand bij binnenkomst in de sporthal, bij trainingen zorgen de trainers hiervoor. Vrijwilligers met een functie in de sporthal (coaches, trainers, scheidsrechters, tellers, etc.) hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.
  • De kantine is geopend tot 22.00 uur. Een zitplaats is verplicht.
  • Tot 22.00 uur is er weer publiek welkom bij wedstrijden. Daarbij moet wel altijd 1,5 meter afstand worden gehouden en moet iedereen een (vaste) zitplaats hebben. Als er geen zitplaats is, blijf dan zoveel mogelijk op dezelfde plek staan.
  • In de sporthal zijn mondkapjes verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten en wanneer je op een vaste zitplaats zit.
  • 1,5 meter afstand houden is verplicht, behalve tijdens het sporten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Nevobo  of in het Protocol verantwoord sporten van NOC NSF.

Scannen coronatoegangsbewijs op wedstrijddagen
Het scannen van het coronatoegangsbewijs tijdens wedstrijddagen wordt gedaan door het team dat bardienst heeft. In het rooster van de bardienst is hiermee al rekening gehouden in de aantallen. Het scannen gebeurt meestal bij de trap bij de breedtesporthal. Het scannen van de coronatoegangsbewijzen kan met de app ‘Scanner voor CoronaCheck’. Deze app kun je op je eigen mobiel downloaden. Er is eventueel ook een tablet beschikbaar met deze app.

Wijzigingen wedstrijdschema
Er vinden regelmatig (lastminute) wijzigingen plaats in het wedstrijdschema. Check de site van de Nevobo voor het meest actuele wedstrijdschema. Het kan zijn dat lastminute wijzigingen hierin nog niet zijn doorgevoerd, maar de betreffende teams zijn dan uiteraard wel op de hoogte.