De TC zoekt versterking

De technische commissie heeft het afgelopen seizoen bestaan uit Karin Dekker, Jeroen Nol, Bente van der Peet, Fanny Wegman en Dick Bredebeke. Bente zal na dit seizoen afscheid nemen – dank je wel Bente voor al je inspanningen en bijdragen de afgelopen jaren.

Enerzijds door het afscheid van Bente maar ook doordat er veel werk aan de winkel is om invulling te geven aan de ambities zoals geformuleerd in het nieuwe beleidsplan, zijn we op zoek naar nieuwe TC-leden. We zouden graag zowel iemand willen toevoegen aan de TC voor de grote lijnen van het technische beleid als mensen die deeltaken op zich kunnen nemen zoals bijvoorbeeld het onderhouden van contacten met teams.

Wil je meer weten en in graag in technische zin een bijdrage leveren aan onze vereniging? Neem dan vrijblijvend contact op met Jeroen Nol via tc@vvzaanstad.nl

(bericht: vv zaanstad)