De stijgende lijn van meisjes C1

Meisjes C1 speelt eerste klasse en valt dan minder op dan de vier hoofdklasse-teams van A- en B-jeugd, maar het is daar natuurlijk net zo spannend en gezellig om samen te volleyballen. Het team bestaat uit de volgende meisjes (in willekeurige volgorde): Ciara Wassenaar, Linde de Vries, Jet Hoek, Xi Stalenhoef, Lois de Jong, Safira Lindner, Kyra Leeuwerink, Annemarie Sturm en Nora Beciveric.
Hun eerste wedstrijd was op 21 september thuis tegen Madjoe (toevallig meteen het sterkste team in de poule). Het werd een nederlaag met 0-4 (totaal 69-100).
Op 4 oktober vond in Hoorn de wedstrijd tegen NIVO plaats. Deze keer werd het ook een nederlaag met 0-4, maar het verschil werd kleiner (81-100).
De volgende wedstrijd was tegen Wham Wham in Zwaag en de eerste gewonnen set kon worden genoteerd. Het werd wel nog een nederlaag met 1-3 ( en zie de stijgende lijn in punten: 82-92).
Op 26 oktober volgde de thuiswedstrijd tegen Wham Wham en nu werden zelfs twee sets gewonnen (en met 2-2 werd het verschil in punten weer minder: 80-88).
De meiden van de MC1 zien veel van West-Friesland (bij avond), want op 1 november werd weer uit tegen NIVO gespeeld. Het werd weer 2-2 en de Zaanstad-meisjes kwam weer een stukje dichterbij (de punten waren totaal 82-85).
Goed gedaan meiden, ga door en blijf goed trainen!

Andre Triep