head1

Dames5 – Jonas

Vrijdag 2 november speelde wij in de Koog tegen Jonas. We gingen vol energie en enthousiasme van start. De sterke service van Larissa kon Jonas maar niet onder de knie krijgen, wat resulteerde tot een ruime voorsprong voor ons. Ondanks de achterstand bleven de dames van Jonas knokken en wisten ze de achterstand in te halen en zelfs op voorsprong te komen. Helaas was onze inzet en het enthousiasme vanaf de tribune tevergeefs en ging de eerste set met 25-27 naar Jonas.

De tweede set zat het verlies van de vorige set nog vers in ons geheugen. De set begon dan ook rommelig. De pass liep niet lekker, waardoor de set niet perfect bij de aanvalsters terecht kwam en het scoren moeizaam ging. Ondanks de achterstand bleven we vechten voor elk punt. We verloren de set uiteindelijk met 21-25.

De derde set begonnen we sterk. We stonden scherp te verdedigen, Anja leek vleugels te hebben, Larissa gaf mooie setjes en Tamara zorgde ervoor dat de ballen om hun oren vlogen. We wisten dan ook de winst binnen te halen met 25-20.

Ondanks de achterstand in sets begonnen we vol goede moed aan de vierde set. We konden tenslotte nog winnen. We vormde een sterk team, we gingen voor elke bal. Helaas wist Jonas onze gaten te vinden, ze stonden sterk te verdedigen en scoorde een paar mooie ballen in de hoeken. Zo liepen wij net achter de feiten aan en verloren de set met 19-25.

Helaas geen overwinning, maar we mogen terug kijken op een goede wedstrijd. We hebben geknokt tot het einde.

Marissa.

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU