Dames 4 speelt spannende wedstrijd tegen Compaen

Afgelopen zaterdag stond er voor ons weer een hele belangrijke wedstrijd op de planning namelijk tegen de koploper, Compaen D2.

Na de winst van vorige week wisten wij dat wij iets moois neer konden gaan zetten en zo begonnen wij de wedstrijd. We zaten goed in ons spel en we lieten ons niet gek maken. Compaen bleef wel goed bij en het eind werd erg spannend gemaakt… helaas verloren wij de eerste set met  23-25

Na een goede en spannende eerste set waren we gebrand om de tweede set te winnen.

Na een goede serviceserie van Jasmijn die we hard nodig hadden liepen wij een beetje uit. Maarrr weer een spannende set…. na hard vechten werden we dit keer wel beloond, deze set wonnen we met een omgedraaide stand 25-23.

De derde set is voor ons als team altijd een lastige set en ook nu weer was het lastig om te winnen. We bleven beide puntjes maken waardoor we weer gelijk op gingen. Ondanks een paar mooie tactische balletjes van Anne S. en mooie reddingen van Anne W. hebben we deze set echt net aan verloren, 25-27.

De vierde set moesten wij nu wel winnen om deze wedstrijd nog te kunnen winnen. Er ging een knop in ons om en daar gingen we. Compaen kreeg het moeilijk door een paar mooie aanvallen van Anoek op de diagonaal en Crystel op het midden. De voorsprong liep steeds verder uit en de vierde set wisten wij een stuk gemakkelijker te winnen. Met een stand van 25-14 werd de setstand weer gelijk en stond het 2-2 in sets.

De vijfde set daar moest het op gaan neerkomen. We bleven staan in dezefde opstelling en we begonnen sterk. Compaen had moeite om ons uit ons spel te halen en al gauw pakte we de voorsprong. We zaten er heel erg lekker in en met een paar mooie aanvallen wisten wij deze set met overtuiging naar ons toe te trekken! Met een stand van 15-10 wonnen we de vijfde set en dat betekent winst!!!

Al met al een mooie maar spannende wedstrijd die wij toch hebben weten te winnen :))

Na 2 belangrijke wedstrijden tegen de nummer 1 en 2 te winnen staan wij op dit moment derde op de ranglijst!

#Beau