Dames 2 – VV Ouderkerk Dames 1

Afgelopen zaterdag 2 februari 2019, namen wij het op tegen de nummer 5, VV Ouderkerk. Uit was dit geen pittige wedstrijd, omdat zij toen nog maar 2 keer hadden getraind. Wij waren dus voorbereid op een beter ingespeeld team met oud internationals en dat bleek. Wij gingen van start met in de basis Masja, Sara, Mirjam, Elin, Jill, Roos en Kimberly. De eerste set begonnen wij sterk, we waren hard aan het werk en lieten niet veel ballen vallen.
Hierdoor kwamen wij op een grote voorsprong, maar helaas kwam er een goede servesserie van de tegenpartij waardoor wij de voorsprong verloren. Wij verloren deze set met 21-25.

De tweede en derde set verliepen gelukkig een stuk makkelijker. Door een
paar goede servesseries hadden wij ze goed onder controle en onze aanvallers kregen ook steeds meer ballen op de grond. Deze sets sloten wij af met 25-16 en 25-20 winst.

Aan het begin van de vierde set hadden wij het weer wat moeilijker. De
tegenstanders, met veel ervaring, wisten de ballen slim weg te leggen.
Hierdoor was het in het begin nog spannend. Gelukkig kregen wij al snel weer
de leiding en maakte deze set af met 25-18.

Deze 3-1 overwinning hebben wij kunnen vieren onder een heerlijke koude
douche… De eerst volgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 16
februari tegen het welbekende Compean (nr 6). Hopelijk tot dan!

Groetjes,
Roos #6