sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Dames 1 zet stijgende lijn voort

Afgelopen zaterdag hebben wij de stijgende lijn voortgezet, door met 3-1 te winnen van VC WIK Groot-Ammers D1. Helaas zonder publiek. 
 
De eerste set verliep in het begin wat stroef door de moeilijke services van de tegenstander. Gelukkig hebben we door hard te werken de achterstand ingelopen en waren we opgelucht de eerste set toch binnen te slepen (met veel killblocks van Irene). Het harde werken werd voortgezet in de tweede set, zodat we deze ook met ruime cijfers konden binnen halen. In de altijd moeilijke derde set was de concentratie wat minder. Ondanks een sterke dubbele wissel met Anoek en Merel Krijgsman konden we de achterstand niet meer inlopen en verloren wij deze set met 18-25. De vierde set ging heel lang gelijk op. Dankzij een fout-service van de tegenstander, konden wij het derde matchpoint eindelijk binnen halen (ondanks een discutable beslissing van de scheidsrechter in ons nadeel). 
 
Volgende week reizen wij af naar Nijmegen en spelen wij tegen Pegasus D1. Wij gaan er alles aan doen om deze stijgende lijn voort te zetten!
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU