head1

Dames 1 verliest met 3-1 in Capelle

De lunch tussen de middag was heerlijk, bedankt Birgit! 

Om 12:20 vertrok de eerste auto met Lisa G, Lisa, Jill, Kyra en Inge, vanaf Zaandam naar het huis van Paul (oftewel met een nieuwe bijnaam Pauline). Vanaf RAI ams vertrok de tweede auto met Luke (Jos), Jirrin, Femke, Sarah en Aaliyah. Onze libero Fleur stond ons op te wachten op haar prachtige witte sokken samen met Pauline en onze andere coach Renee oftewel Renate. 

Het lopende buffet bestond uit een heerlijke tomatensoep, een pastasalade en een couscoussalade. We hadden om precies te zijn een uur en 40 minuten om deze heerlijke lunch te nuttigen. Na een klein halfuurtje zaten onze buikjes vol en moesten wij toch de tijd zien te overbruggen. Daar was Inge, met een super goed idee om een spelletje te doen. “Half a minute” werd het. Drie teams werden er gemaakt: 

  • Team 1: Tomatensoep 
  • Team 2: Lisa 
  • Team 3: Maakt niks uit 

Het spel begon en de drie teams waren bloed fanatiek. De woorden waren best pittig om te raden maar na een uur kwam er een winnaar uit. Team Lisa (bestaande uit: Lisa G, Lisa, Femke en Aaliyah) won en kreeg een prachtige beker mee naar huis. Na deze spannende pot gingen we over op het serieuze werk namelijk de wedstrijd bespreken. We sloten de lunch af met een hele harde yel midden in de woonkamer … “beetje ongemakkelijk wel”. 

Onze reis werd voortgezet en met nog maar een half uurtje op de GoogleMaps reden we naar de sporthal in Capelle. Eenmaal aangekomen even relaxen op de zachte banken en daarna naar de kleedkamer. De vaste volgorde is zitten op de bank en dan de muziekbox aan. Deze keer geen karaoke en geen discobal maar even een lekkere mixtape om alvast in de stemming te komen. Ik kan je vertellen er zijn een aantal dames druk bezig met het oefenen van het schudden met de billen… 

Onze muziek werd uitgezet en we liepen vol zelfvertrouwen het veld op. De muziek van VCN ging aan en wij startten onze warming-up. De eerste set verliep goed, we hadden zeker een goede tegenstand maar konden de set naar ons toetrekken en zo werd de eindstand van de eerste set 23-25. Over de tweede set is niet heel veel positiefs te schrijven en zullen we dan ook maar snel vergeten met een setstand van 25-10. De derde set was echt nek aan nek maar helaas wisten wij ook deze set niet af te maken en zo eindigde de derde set met 26-24. In de laatste set moest het kwartje toch een keer onze kant op vallen maar ook hier wilde die niet vallen… de vierde set verloren wij met 25-22 en zo kwam er een einde aan deze wedstrijd. 

Nu zal ik de grote vraag beantwoorden: Waarom hebben sommige speelsters wel een bijnaam en andere niet? Dan zal ik u vertellen dat deze zeker nog volgen maar wel in de volgende verslagen, we houden de spanning er natuurlijk wel in ;p

Als u dit een te kort wedstrijdverslag vind moet u ons volgende week maar zelf komen bekijken en met eigen ogen zien wat wij kunnen! Hopelijk zien we jullie volgende week weer in onze thuishal (Wezelstraat 7 D in Koog aan de Zaan) en zullen we even laten zien dat wij niet alleen heel goed zijn in Half a minute maar ook in het volleybalveld! 

Dikke kus en groet,

#4 

Femke de Joode 

 
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU