Dames 1 een dagje uit

Om 11.45 uur stapte ik in de auto voor de wedstrijd die om 17.00 uur van start ging. De eerste stop Uitgeest, daar spraken Vincent Irene en ik af om naar Zaandam te vertrekken.
De tweede stop Zaandam de Kiss and Ride. Lekker in het zonnetje wachten tot het team was gearriveerd en we naar Velden konden vetrekken. Na een uur in de auto te hebben gezeten, met gesprekken over de vervelende buurman kwamen we aan bij de volgende locatie.

De volgende locatie was de la place. Het voelde bijna als vakantie en onze billen begonnen al te wennen aan de auto stoelen. Even een hapje eten en een kopje koffie voor het vervolg naar het zuid oosten. Nog voordat die reis kon vorderen werden er oefeningen gedaan op het grasveldje en deden Kyra en ik nog even een sprintwedstrijdje naar de auto.

Na nog een uur in de auto te hebben gezeten, geanalyseerd te hebben over van alles en nog wat kwamen we aan in Velden. Irene en ik konden niet langer stil zitten en begonnen alvast wat te pielen met de bal buiten in het zonnetje.

Om 17.00 uur begon de wedstrijd en na 2 uur zaten we in de kantine met een hapje en een drankje samen met de tegenstander.

Na de wedstrijd ging een deel van het team door naar Gennep om volleybal te kijken. De andere van het team spraken af om de eerst volgende macdonalds op te zoeken, na twee macdonalds gemist te hebben kwamen we uit bij Eindhoven en daar stond onze macflurry al op ons te wachten.

Vanaf Eindhoven naar Zaandam lagen we, behalve de chauffeur natuurlijk, lekker te slapen in de auto. In Zaandam ging ieder weer zijn eigen weg en keken we terug op een gezellig dagje uit (een vakantie)!

Inge #3