D2 ligt nog steeds op koers

Na twee weekenden geen wedstrijden te hebben hoeven spelen , mochten wij eindelijk weer eens onze kunsten laten zien.

Omdat er hier en daar wat pijntjes zijn en Klara helemaal niet mee kon spelen, konden we gelukkig versterking krijgen van Amber uit DS3.

De tegenstander van vandaag was Gemini S DS1 , staand in het midden van de ranglijst.

De eerste set die wij begonnen met Kimberley, Ruby, Elin, Romy, Jill, Rosa en Roos was rommelig , Gemini bleef aanhaken en wij konden geen verschil maken. Mirjam werd erin gewisseld voor Roos, zij maakte een goede service serie, ook kwam Masja erin voor Romy. Zo konden wij de eerste set toch naar ons toe trekken. 25-21

De tweede set werd het 25-11 . een set die wij vrij gemakkelijk wonnen, mede dankzij Ruby die goed op dreef was met haar serve. Jet kon haar rentree maken naar haar blessure leed , ook mocht Amber haar kunsten laten zien aan het einde van de set.

De derde set wonnen wij met 25-18. Wij maken mooie punten , maar soms is het ook zo slordig en rommelig , gelukkig blijven wij als een team wel voor elke bal vechten en werken. En is er altijd wel iemand die net op dat moment dan ietsje meer kan geven .

De vierde set staan wij binnen no time met 4 of 5 punten achter. Punt voor punt werken wij ons terug tot 7-7 daarna was de weerstand bij Gemini gebroken en winnen wij de set toch vrij gemakkelijk met   25-15.

Weer 5 punten in the pocket, we liggen op koers. ( de pizza wordt steeds lekkerder)

Volgende week de uitwedstrijd in Oostzaan tegen de dames van Compaen, voor sommige van ons een wedstrijd met een speciaal tintje , maar winnen willen wij… altijd!!