Crew gezocht voor WK Kwalificatie in De Koog

Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen voor de crew van dit evenement. Wil je een wedstrijd bezoeken? Kijk dan op www.volleybal.nl/nieuws/support-oranje-naar-het-wk-volleybal-2018 voor het programma en tickets.

ekk-webNa het enorme succes van de EK Kwalificatie wedstrijden voor de heren afgelopen september, zal in mei 2017 weer topvolleybal te zien zijn in De Koog. Samen met Apeldoorn is Koog a/d Zaan gastheer voor het WK Kwalificatietoernooi voor de mannen. Deelnemers zijn Nederland, Slowakije, Griekenland, Oostenrijk, Luxemburg en Moldavië. Alle teams spelen één keer tegen elkaar en de poulewinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK 2018 in Italië en Bulgarije. De nummer twee plaatst zich voor de derde en laatste kwalificatieronde, die in augustus 2017 wordt gespeeld.

In de Koog worden op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei (hemelvaart) dagelijks wedstrijden gespeeld om 15.00, 17.30 en 20.00. Het wedstrijdprogramma is nu nog niet bekend maar het belooft weer een fantastische ambiance te worden.

Wil je de wedstrijden van nabij meemaken? Samen met VCC en Clam Dycke organiseren we ook dit keer weer de crew van dit evenement. Wij zijn op zoek naar:

• mensen voor opbouwen en opruimen
  • bedieners van het elektronisch scorebord
  • medewerkers infobalie/kassamedewerkers en controleurs
  • ballenkinderen

Opgeven kan je via onderstaande link naar het formulier. Je kan elke dag je voorkeur aangeven tussen
de middagwedstrijden (15.00 en 17.30) of de avondwedstrijd (20.00). Hou er rekening me dat je anderhalf uur voor aanvang aanwezig moet zijn. Je mag natuurlijk ook beide aangeven en een hele dag komen helpen. Alleen de ballenkinderen mogen maximaal twee wedstrijden op een dag komen rollen.